Sovmorgon

Fredag idag , först skolan sedan helg , skönt! Har sovmorgon idag så börjar inte förens kvart över nio. Älskar att få sova lite längre♥ Nu ska jag göra mig iordning för att sedan cykla och möta upp becca!

Sunset

Fotad med min kompakt kamera, från idag när jag cyklade hem.
Mitt internet har inte funkat så bra så har inte kunnat blogga , i alla fall. Idag var det sjukt varmt ju, 21 grader! Älskar det♥ Becca och jag gedde oss i alla fall ut och fotade lite här och var. Visar bilder sen , puss!♥

Ny design, tryck på f5 så ser ni den!

Detta var det jag satt och hållde på med i måndags, tänkte lägga in den igår men var tvungen att plugga inför ett prov! Ni ska bara veta hur länge jag satt och krånglade med koderna till bildspelet i headern. Kommer lägga in fler bilder i den snart! Men här har ni den i alla fall, vad tycks? Föresten så ser den helt knas ut i internet explorer , så rekomenderar att ni använder chrome istället, haha :)

så här ska den se ut! fast det ska vara ett bildspel i headern men svårt att få det på bild? haha.
Men om man har internet explorer ser det helt knas ut somsagt , länkarna till bloglovin , twitter osv är hel konstiga. Och i bildspelet i headern byter den bara till en enda bild hela tiden.. Så använd google chrome om det ska se rätt ut! :)

Jag gråter bara i regnet

en bild från igår , tagen med min kompakt kammera.

We♥it

Har börjat använda weheartit lite smått nu så ni som är intresserade av att följa mig kommer en länk här!
skulle vara jätte kul om ni gjorde det!♥

Slappdag?

Har inte bloggat på hela dagen idag men har inte haft något speciellt att blogga om. Det enda jag har gjort är att tagit det lungt hemma i mina urmysiga strumpor (dom är så här "ulliga" eller hur man ska säga). Försöker ta det så lungt jag kan så jag kan bli frisk till på måndag.
sådana här har jag traskat runt med , fast mina är turkosa med stjärnor. Skit mysiga i alla fall!♥
Dom på bilden är ifrån gina , kostar 59 kr om jag minns rätt!

lovelovelove

X_large
Äntligen!! Vampire diaries kommer börja igen den 18 november, varför så sent , det borde visas nu? men i alla fall , älskar´t♥

mys

tänkte kolla på film nu och bara ta det lungt. sedan ska jag nog vara lite social med familjen. ses senare♥

send me away

Fotade med min kompakt kammera.
Gick ut en stund på eftermiddan och fotade lite , även om jag är sjuk ville jag verkligen ut!
Min favorit bild är i alla fall den första bilden , vilken är eran?♥

Min morgon

Findus,min katt. Fotat med min kompakt kammera

Just me


Du vet att jag vet


Nästan en vecka sen jag bloggade men har inte haft tid. Men nu är jag tillbaka! bilderna över är ifrån förra fredagen. bloggar mer senare!♥

Spider

Tog lite kort på en spindel , vad tycks? :)

Höstiga bilder från igår

orkade inte redigera nånting , men säg gärna vad ni tycker? :)

Mitt internet dog

Har inte kunnat bloggat för att mitt internet har varit helt dött. ni ska veta vilken blogglust jag har haft!!! men i alla fall. det började funka nu så jag tänkte blogga lite då. gör detta lite som ett "informations" inlägg, så får jag blogga om massa andra saker sen , puss!♥
Får bli en bild på sötaste findus!♥

Godnatt

bild från idag.
Ska snart sova , ska bara fixa lite smågrejer och sådant. bloggar mer imorgon , godnatt!♥

Kladdkaka

söto!
Mobil bilder
Var hos becca stort sätt hela "eftermiddan" och vi bakade kladdkaka! måste vara en av dom godaste sakerna som finns. Körde också något kortspel , tror det hette stress! jätte kul men man fick panik hela tiden och blev jäätte stressad, därav namnet hah. gjorde lite andra saker också , men det var mest "små saker". Då vet ni på ett ungefär  var jag gjorde idag!

Torsdag

hej på er! förlåt att jag inte bloggade så mycket igår men alla inlägg jag gjorde hade på nåt sätt hamnat i utkast. fast jag publicerat dom, konstigt.Och det känns lite onödigt att lägga upp dom nu..  hinner inte blogga så mycket nu heller men ska försöka!♥
En bild från nån vecka sen, knas hah.

Emmie

Emmie , jag som tagit bilden, bortse mina fingrar som hamnade på linsen hah!
Emmie följde med hem till mig efter skolan idag. Var hos mig ett tag för att sedan åka till sorf och rida! Gjorde lite knasiga saker i bilen , helt normala är vi nog inte. Red i alla fall bull , det gick helt okej!

Och nu har jag myst framför tv:n med en chokladbit , mums! bloggar mer snart.

Hösten är på väg

photo by me.

ear cuff

köpte denna idag när Emelie och jag var ner på stan, kommer säkert inte ens använda den men ändå. dålig bild på den , men mina batterier på kameran var döda så det fick bli såhär . fixar en bättre bild på hur den ser ut på senare;) Ni ser väl i alla fall på ett ungefär?

Första gången!

Har vart hemma nu ganska länge. Har myst lite framför brasan, vilket påminner mig om att det börjar bli mer och mer höst , och snart är det ju vinter, lite ångest? anyway , har ätit kebab också. Kanske låter sjukt men har aldrig i hela mitt liv ätit det förut? Det smakade väl okej , lite starkt för min smak om jag ska vara ärlig!

Nu ska jag mysa framför tv:n , med en skål glass, kommer några inlägg mer snart! :)

Fanns bland dom mest kommenterade!

Kolla! säkert bara jag som tyckte detta var rätt så coolt , men har aldrig hamnat på nånstans på blogg.se´s "framsida" eller hur man ska säga.

Men nu måste jag i alla fall ta en dusch och börja fixa iordning mig till skolan, kanske bloggar lite innan jag drar iväg!

Lite saker jag inte direkt skulle tacka nej till

synd att allt ska vara så dyrt!!! en sak jag i alla fall måste ha är en jeansskjorta. Ska nog ner på stan efter skolan och kolla efter en. och jag som tänkte spara mina pengar..

We are daydreamers


Ny bloggdesign

såhär ser alltså bloggdesignen ut just nu! kommer ändra en hel del saker och lägga in en massa andra saker. Men ville inte vänta med att lägga in den tills allt var klart! här har ni den i alla fall. Fast jag vet inte med det dära "ritade" i headern , skulle det vara snyggare utan?

Bloggpaus!

Bara idag så jag kan fixa bloggdesignen! sen bloggar jag som vanligt igen.

Ska snart iväg!

skriver ett litet snabbt inlägg nu då jag aldelles straxt ska iväg! var hos mormor hela dagen/kvällen igår så hann inte med någon bloggning , och nu ska jag iväg till min farmor. Men kommer komma hem vid två , tre så tänkte blogga då! tänkte bara informera er om det , vi hörs.
får bli en bild på samson , från igår !

Godmorgon!

ska ta en dusch och sedan ut och fota lite , vi ses senare!

hittade lite gammla bilder!

känner ni igen mig ?;)

jag är som besatt ut av dig


Jag förstår inte spelet du spelar.

Har inte uppdaterat på 2 dagar ungefär? ville blogga men hade prov så det kändes viktigare att plugga till det istället! men nu är jag tillbaka och tänker blogga som vanligt.
ville bara säga det lite kort så kommer det upp lite mer seriös bloggning direkt efter! :)
en bild från mobilen , när det emelie och jag var vi parken.

want

ska absolut införskaffa mig dom här snarast! testade dom när jag var i västerås och dom var galet snygga. Vad tänker ni ha för höst skor? :)

edit: det ska stå 299 kr istället för 399kr! :)

bokeh

Tog denna bild när jag gick ut med samson idag, blev lite bokeh kan man säga :)

Ska snart iväg

Mina misslyckade lockar , blev bara en som blev bra haha :)
Ska i alla fall snart i väg för att fira min kusin , som fyller 15! Blir väl tårta och lite sådant skulle jag kunna tro. Var ute med hunden nyss och tog lite kort , visar er när jag kommer hem. ska då också berätta lite om dagen.
Vi hörs så länge! ♥

Godnatt!

Säger godnatt med en anning gammal bild, vi ses imorgon i alla fall!

Bamse

Min katt bamse , har haft han sen jag var två. Sött att jag döpte honom till Bamse då också!♥

Här har ni i alla fall en bild på honom som jag tog för nån dag sedan. älskar verkligen katters ögon , så fina att fota!

Galge

Har fått en galge fixad i mitt rum , tänkte bara visa er lite hur det såg ut! någon som skulle vilja se hur hela mitt rum er ut?:)

Glömde visa er

Glömde visa er denna som jag köpte i helgen , då jag var i v-ås. Köpte i alla fall denna bikiniöverdel från Newyorker och den kostade ynka 15 spänn!

Regningt

gick ut en snabbis i regnet , den sista blev lite suddig men jag gillar den ändå. ska plugga lite sen ska jag blogga mer , ni får nöja er med dom här bilderna så länge.

Kortfattat om gårdagen!

Somsagt var jag med Emelie i v-ås, shoppade & åt på donken. Sedan när vi skulle hem hade jag råkat boka så vi åkte buss istället för tåg. Men sånt händer!

Lite senare på kvällen så drog Emelie & jag till ica , för att skaffa lite godis + dricka! Drog sedan vidare till parken där vi snackade och kollade på fyverkeri grejset dom hade där! Efter det cyklade vi hem till henne och spelade lite kort, sen åkte jag hem i mörkret. väldigt tacksam att jag hade lampa på cykeln då vi inte har några gatulampor på vår väg!

Nu måste jag plugga lite till ett prov, Puss och kram!
lånade en bild från Emelies blogg, återkommer med fler snart!

Lite nya saker

Tröja från Monki 300 kr.
Tröja från h&m 200 kr.
T-shirt från h&m 100 kr.
Bandeau från Monki 80 kr.

Sedan köpte jag också en urmysig tubsjal från gina! Köpte i alla fall allt detta när jag var i västerås med Emelie igår , bloggar mer om det i ett annat inlägg , puss!

Tonnat håret!

tonnade håret här på eftermiddan, färgen hette kastanjebrun om jag minns rätt!  I alla fall så ser ni ju att det blev lite mörkare , inte så jätte mycket skillnad men ändå. färgen kommer ju gå ur om 8 veckor på ett ungefär , men den kommer säkert gå ur ännu fortare. Men hur tyckte ni det blev?