Ang designen

Den ser hel knas ut och vet inte riktigt vad som hänt!! bloggar igen när allt är fixat!!
UPPDATE:  Nu är den fixad , någorlunda i alla fall , den fulaste design någonsin om jag ska vara ärlig men den får duga i några dagar !

Usel uppdatering

..Och hinner inte blogga nu heller. Berättar lite snabbt om dagen bara då! Skolan först och sedan var jag med Emmie ett tag och sedan blev det att dra till sorf för att rida. Gick helt okej! :)

Men nu ska jag fixa lite saker och sedan sängen, hejs!♥
bild från i söndags.

Kameran och jag säger godnatt typ

ska nog sova nu , eller nej , jag ska se ett avsnitt av gossip girl som jag har missat! fyfan , älskar´t♥ Imorgon har jag ridning, guud så jag har längtat. Blir att rida älsklings mirte!♥ Blä , vad mycket hjärtan och sådant det blev nu men orkar verkligen inte göra ett seriöst inlägg just nu. Hejsvejs!

Bara för att jag fattade vad det var nu


Tecknat

Internet har inte riktigt funkat hemma och hade inget annat göra , så jag satta mig ner och teckna. Rätt nöjd faktiskt , fast läpparna blev lite konstiga men orkar inte bry mig:)

Sky


lunes

Pluggat det mesta av dagen idag, tonnat håret, men hann också ner på stan med becca en snabbis och lite fika hos becca. Nu ska jag nog sova och hoppas att det går bra på provet imorgon! Vi ses imorgon♥

Höst


Är du en av dem?

Förlåt för att jag inte har bloggat förns nu men har vart i skolan och efter det hos becca och stan. Men nu är det plugg på som gäller! Biologi prov imorgon , får se hur det kommer gå! Efter det ska jag i alla fall tonna håret mörkare igen. Vågar inte riktigt färga , vill inte få en sån där ful utväxt.

Ni får nöja er med två bilder från igår så länge, ha det bra!♥

Under löven

Hata att det blir världens sämsta kvaliteé när man laddar upp bilderna på blogg.se
Här har ni i alla fall några självporträtts bilder på mig, från idag:)

Dagens blogg vinnare!

Vad jag tycker om bloggen: Kanske inte världens bästa uppdatering men med fina och inspirerande bilder! Helt klart värd en titt!

Light


Fixat lite

Kände att det fattades nånting över en liten hylla jag har i mitt rum , som jag har smink och sådant på. Så jag skrev ut dom här fyra bilderna. Blev jätte bra om jag får säga det själv! Skrev också ut lite fler bilder till min fotovägg över sängen, blev helt okej det med.
Men nu ska jag plugga lite Biologi , prov på Tisdag! Ses senare!♥

Det är bara så, att du är den enda


Fade into darkness


cykeltur

två bilder från när jag cykla till mormor , super glad just nu , besöksrekord igen!♥

Donut

webcam bilder, Ville visa en bild på min "snygga" donut jag gjorde nyss!
Vaknade rätt sent idag , men skönt det , har ju varit tvungen att gå upp runt 7-8 två helger i rad nu. Men nu hade jag tänkt mig cykla till min mormor för att fota lite hos henne och träffa mina små kusiner som är där. Annars fotar jag bara lite här hemma! Ha en fortsatt trevlig dag nu hörrni!♥

Det går bra nu

besöksrekord, många kommentarer, ni är för bäst ni!♥

love

Tänker nog sova nu, har inget vettigt att berätta om och inga bilder att visa. Måste verkligen ut och fota imorgon, håller tummarna på att det är fint väder!♥

strange and beautiful

Tog lite vattenbilds bilder i brist på annat att göra.
Har inte kunnat bloggat förns nu , men här är jag i alla fall! Känner att jag börjar få slut på bilder att visa i bloggen, så ska nog ut och fota lite imorgon! Föresten , kul att så många har anmält sig till dagens blogg , fortsätt så:)

Dagens blogg


Vår nya kattunge

Tror inte jag har berättat att vi fått en kattunge? Här har ni henne i alla fall och hon har fått namnet Mira. Som även betyder titta på spanska! Sjukt gosig är hon i alla fall och man kan praktiskt taget göra vad man vill med henne utan att hon bryr sig. Hon är i alla fall helt underbar!♥

råddjur


Lite nytt

Lite nya saker, tog bara några snabba bilder så ni skulle få se.
Åkte till västerås med Mamma efterskolan. Åkte till det där nya , erikslund. Helt okej ställe , lite besviken på att det inte fanns Monki, där men det får man väl ta.

En ovisad bild


Homless

Förlåt för lite dålig uppdatering men har varit tvungen att fixa med massa saker. Tex att min dator håller på och krånglar så jag måste fixa så jag har bilderna på  något ställe så inte allt försvinner om allt skulle krasa. Har nästan 9000 bilder på datorn så. Dags att rensa lite kanske? :)

HJÄRTA


Jag är tillbaks!

Nu är jag hemma igen och kan blogga som vanligt! Eller jag har varit hemma ett tag men behövde fixa lite saker och ta det lungt. Ganska trött efter lägret.

Ska bli skönt att sova i sin egen säng nu, godnatt!♥

Borta över helgen!

Kommer vara borta på konfa läger nu i helgen så bloggar nog på söndag nån gång! kunde föresten inte blogga igår för mitt internet funkade inte. men då vet ni alla fall , puss!♥
dålig mobil bild, men det får va så!

Fisheye

ingen speciell bild direkt, hittade en ny effekt på gimp så ville bara testat.
Nu väntar sängen, ska upp ganska tidigt imorrn så vi får se hur det går. Ska i alla fall ner på stan med Emelie efter skolan och sedan vet jag inte riktigt vad som händer. Ha det bäst nu!

Det är såna här saker som gör min dag

tacktack, älskar när jag får creed för det jag gör! åh underbara du!♥

You can count on me like one, two, three

En bild på Emmie för ett tag sen, fotad med min kompakt kamera som vanligt.
Emmie följde med mig hem idag, vi bakade kokosbollar och såg på filmen jag saknar dig. Sjukt bra film rekomenderas verkligen! I alla fall , sedan blev att åka till sorf och rida. Hade gymkana, red mirte. Gick jätte bra faktiskt! Grymt nöjd:)

Nu ska jag fixa klart spanskan och lite annat , puss!♥

Berries

en bild från när jag fotade för någon dag sedan
För det första vill jag bara säga förlåt för världens dåligaste bloggning ihelgen och i går. Men var på konfan hela helgen och i tisdags hann jag bara blogga ett inlägg och sedan dog mitt internet. Så ni vet :)

Just nu sitter jag och kollar på tv och äter klementin, haha är helt beronde av dom! Men nu ska jag ta en dusch , puss!♥

Flying high

var ute och fotade för några dagar sen och då flög det förbi lite fåglar. Så jag passade på att fota dom! Här har ni i alla fall några av resultaten :)

Så här blev det!


Så här blev min fotovägg! rätt nöjd faktiskt, och jag vet att det är ojämnt med bilderna men ska fixa en till! :)
Lite dålig bildkvalité men ni ser ju i alla fall hur det ser ut!♥

Fotovägg

Har tjatat på pappa i några veckor nu att han ska fixa bläck till skrivaren, så jag kan fixa en fotovägg och nu gjorde han det äntligen! Så jag började genast skriva ut massa bilder. Håller tummarna för att det blir bra nudå! :)

älska

Sovmorgon till 9.15 imorgon och sedan slutar jag 14.10, underbart♥

på vägen hem

mobilbilder
Blir oftast mobilbilder när jag fotar , den har ju nästan alltid med mig, så det blir ju så. Fotade i alla fall dom här påväg hem från becca idag. Gick så ville göra något samtidigt , så varför inte fota?


I alla fall , konstigt ljus var det var ute  i alla fall! Typ lite "sepia" aktigt ute, sjukt konstigt. Har aldrig sett något sådant förut haha! nejmen , fick inte bild på hur det såg ut med min mobil kamera. fast den är ju inte så bra men i alla fall. nu blev det ett ganska långt inlägg , tänkte bara fixa ett kort , men nu fick det bli så!♥

Te mys!

Sitter och dricker te med mermelad mackor. Vet inte varför men det kändes så gammal dags att säga så där? anyway, ska göra klart en grej till svenskan och lite designer. Funkar att ladda upp bilder igen , så nu kommer jag blogga som satan! vi hörs!♥

Jag gråter ba i regnet

Emmie och jag idag, inte seriösa haha!
Hej på er! Förlåt för lite bloggning men kan inte ladda upp bilder på bloggen typ , så det kändes inte värt att blogg då. Bloggar bättre när det funkar igen. (kopiera bilden från emmies blogg) vi ses när vi ses!♥

I skolan

Becca och jag just nu. Kommer hem vid halv 4 , vi ses då!♥

4 bilder

bilder från när becca och jag fotade, nu ska jag i alla fall plugga,kram!♥

Gårdagen!

Bloggade inte igår för jag hann verkligen inte! Sovde i alla fall hos Becca , fotade, åt thai mat, godis och kollade på film. Hade grymt kul i alla fall.♥  Här får ni lite bilder i alla fall:

två "thai mat bilder" , dålig kvalité men ändå.

Godnatt!

lite random pics bara!
Tänker nog sova nu , finns inget annat vettigt att göra nu så det får bli så. Gud så skönt att kunna sova hur länge man vill imorgon, en av alla anledningar till att älska helger♥

oktober +

Alla bilderna är fotade med min kompakt kamera
Det här är några av alla bilder jag och Becca fotade lite här och var i torsdags, grymt kul!

Min nya idol favorit!

Amanda har helt klart blivit min nya "idol favorit", älskar hennes stil, rösten, asså allt! Sjukt cool tjej helt enkelt. Vem är eran favorit? :)