Måndag

Har pluggat lite granna & bara tagit det lungt. nu ska jag kolla på robinson & sedan ta en dusch! ska någon av er se robinson?  Adios!

Ulrik Munther

I söndags var Emmie och Jag på sala mässan , där Ulrik spelade! tog lite bilder på honom, filmade lite också så det kanske kommer en liten film senare. Efter det gick Emmie och jag bara runt där , köpte lite remmar också, gott!♥
Sedan stack vi hem till hennes farmor för att vänta på att få skjuts hem. så såg min söndag ut på ett ungefär, hur såg eran ut? Puss & kram!

Details

lite detaljer från dagens outfit idag. väldigt varmt idag ju, det var 30 grader i solen? känns lite konstigt då det var höstväder i går? men det var skönt ändå!


det här inlägget skulle publicerats igår men det gjorde tydligen inte det!

Frukost

har ätit frukost för ett tag sen, fick sova länge idag, sköööönt. ni ska bara veta hur mycket jag längtat efter det! Idag bli det att vara med Emelie , in till stan en snabbis & kanske tona håret! men vi får se..  nu ska jag ta en dusch i alla fall & göra mig iordning, puss & kram!♥

water drops

tog denna bild för några veckor sedan då det hade regnat, ganska nöjd faktiskt! men vad tycker ni?

Spindelnätt

fotade dom här bilderna i morse , vaknade vid 8 nånting & kunde inte somna om , så jag gick ut och fotade. Hittade då det här spindelnätet , som jag som sagt tog lite kort på. Puss & kram!

Kolla vad jag har köpt!

Igår när jag var i v-ås köpte jag denna, en HUAWEI U8180. Älskar den, skit bra att jag kan blogga i från den också. tycker hela mobilen är helt underbar. okej , jag ska sluta skryta, haha. så igår spenderade jag det mesta av dagen , med att hålla på med denna. Fin bakgrunds bild har man ju också!

Juste , kunde tyvärr inte blogga så mycket igår för att vårt internet hade slutat funka. Bloggar massa idag istället. Puss & Kram!

ny mobil!

Bloggar från min nya mobil just nu , fullkomligt älskar den! Ville bara testa lite om det funkade att blogga från den & det funkade! Har inte listat ut hur man lägger upp foton än,men gör det säkert snart. Bloggarmer snart ! Puss & kram!

västerås

hej på er! ska åka till v-ås med familjen nu, bloggar när jag kommer hem. puss & kram!

The uggly truth

lite övertrött? fryser som satan men ändå sitter jag i shorts, smart tjej vare här! vaknade vid 6 imorse , för att NÅGON hade öppnat mitt fönster i mitt rum så det var helt jävla iskallt i mitt rum. så ska nog sova nu , eller i alla fall lägga mig på sängen för att se ännu mer gossip girl . beronde fram kallande serie. aja , ni får i alla fall sova gott när nu ni tänkte sova. puss & kram!

bloglovin

hihi, tänk lilla jag har 4 premumenanter på bloglovin , WOHO! nejmen , ärligt talat ni får mer än gärna följa mig på bloglovin! tryck på knappen längst ner i menyn (det står liksom "följ bloggen med bloglovin" , på den knappen så det borde inte vara så svårt att hitta. annars trycker ni ju bara på länken under headern , och sen får ni gärna börja kommentera mera.
Blir alltid så sjukt peppad så fort någon kommenterar! och det resulterar ju i att jag bloggar mer. puss & kram!

Mumsigt!

har settat och tjockat i mig chips & dricka , i sällskap av familjen. känner mig lagom mätt just nu. nyss hörde jag också mobilen göra , "lite batteri , tänker snart dö" ljudet. men orkar inte gå ner och hämta den för att ladda så det får va.

nu får det bli några avsnitt av gossip girl , har en jävla beslutångest just nu + att jag saknar en person så sjukt mycket , sick. puss & kram!

planer för imorgon?

sitter och funderar lite på vad jag ska göra imorgon? antingen ska jag följa med till v-ås med familjen & fixa mobil , o lite sådant. Eller så följer jag med Paulin & träffar några. har inte bestämmt mig än , eller så kanske jag hinner båda?
Sitter i alla fall och kollar på någon tönt film adam har valt , ska fortsätta kolla ändå. puss & kram!
blä bild

It´s friday

fulis bild men orkar inte annat!
skolan idag var rätt okej , nån sammarbets övning eller någotsådant. Så har spenderat det mesta av dagen ned att cykla runt stan och leta efter saker. Becca fick ta han om orenterandet , med kartan och de, om jag skulle gjort det vet man ju inte vart man hammnat!

Åkte i alla fall hem till becca efter skolan, vi satte på en film och käka chips , sen kom hennes mamma med kokosbollar också , tjockisar.

Sedan skulle jag cykla hem i regnet , hade shorts och linne på mig , men fick låna Beccas regnjacka som tur var!
Så blev iaf inte helt dygnsur!
Nu ska jag i alla fall kolla på en film med family , sedan ska jag fota lite vatten bilder hade jag tänkt! bloggar mer senare♥

Färga håret?

Kanske ska färga håret? tycker rött hår ser grymt ut på vissa men det skulle nog inte passa på mig. men ska nog färga en mörkare brun? tror jag ska göra så!
Förslag på vilken hårfärg jag ska ha ? :)

Hos becca!

hej , har kommit hem från skolan nu , började vid halv 10 så det var ju skönt. regnade ju först på morgonen , och sen skulle man cykla? haha , fast det slutade när jag skulle cykla och möta becca så , det var ju bra!


I alla fall så är jag hos becca just nu , ska väl vara lite social med henne nu. 
skriver något mer seriösare när jag kommer hem , puss & kram!




Mormors place

Hej på er! är hos min mormor just nu , kunde inte blogga hemma för mitt internet funkar inte. Såg i alla fall nu att min design ser jätte konstig ut i internet explorer? men det ser helt okej ut i google chrome. konstigt.. så designen ses alltså bäst i google chrome! i internet explore har headern hoppar fel och länkarna ser vääldigt konstiga ut.

Idag ska jag i alla fall in till stan en stund & kolla på en mobil , o lite andra saker. Sedan ska jag nog vara med Becca & innan 4 ungefär drar vi till stallet. hon ska ju ha voltige vid fyra , sen ska jag ha lektion vid halv 7.
Ska troligtvis rida pilgrim som jag gjorde förra gången.
Nu ska jag vara lite social med min mormor , puss & hej!

Last day

Sista dagen idag man kan vara uppe sent, sedan är det skola. Det enda positiva med det är väl att man får träffa alla igen. Tänkte i alla fall slå på det tredje avsnittet av gossip girl som jag sett idag. Efter det blir det sängen.
Vi ses imorgon!
en riktigt gammal bild, men den får duga!

Gossip Girl

Sitter just nu på min säng med datan och rensar lite bilder på datan , chattar med massa folk & tar det lungt! ska snart börja titta på gossip girl , älskar det! ska också göra klart en design jag inte gjort klart än, måste göras haha! :)

Juste nu funkar vissa av länkarna under headern, videos, bloglovin & blogresponse ska funka!

Fjäril

var på en liten fototur med becca för några veckor sen. Vi cykla till något ställe och sedan gick vi typ ut på en "äng" kan man säga. Och då såg vi några fjärilar som vi knäppte kort på , sjukt stolt över min bild över! super svårt att ta kort på dom , eftersom att dom inte satt still direkt!

Försenat firande

Har kommit några och firat mig under två dagar , farfar i förrgår & mina kusiner igår! tog i alla fall denna bild av adam då , vet inte varför men jag gillar den! fick i alla fall 600 kr sammanlagt & ett uggle halsband, kanske kan visa hur det ser ut senare.

Ringar

Ring - H&M | Ring - Kappalh

Den första ringen köpte jag när jag var i stockholm och den andra för några veckor sen. såg den när jag skulle följa med mamma in ditt & sen när jag var på stan med Emelie så köpte jag den. haha , där fick ni en liten "historia" om den!

Inköpen från Stockholm

Linne - Zara  |   Linne - H&M
Jeans - Gina Tricot
Shorta - H&M

Var ju hos Tove i tre dagar , blev att gå på grönan & lite shopping! Vågade åka insane också, trodde den skulle vara super läskig men den är faktiskt inte det! så om ni har chansen så åk den! ska kanske ditt nångång i jul också , så kan vi julshoppa och sådant också. Köpte en ring också + örhängen! men visar er hur ringen ser ut i ett annat inlägg:)

Nu är det klart!

hej på er! nu är jag på ett ungefär klar med designen , bara länkarna under menyn som ser lite konstiga ut, men det får funka så länge;) Tänkte bara meddela er det , puss & hej!

compactcamera.blogg.se

så snart designen är uppe sätter jag igång med bloggningen! :)